AULA INFANTIL I JUVENIL DE CIRC

TALLERS REGULARS DE CIRC – BANYOLES

ESPAI DE DIVERSIÓ I FORMACIÓ A TRAVÉS DEL CIRC

INFORMACIÓ GENERAL:

  • PERÍODE DE L’ACTIVITAT: d’octubre a juny
  • DIA: ELS DIMECRES
  • HORARI I GRUPS: de 17h a 18’30h Grup Infantil de 18’30h a 20h Grup Intermig
  • DATA D’INICI: Dia 7 d’octubre
  • ESPAI: Nau d’Assaig (C/ Barcelona nº 93)
  • PREU: 27€/mes sessions 1’30h i 35€/mes sessions de 2h

AULA INFANTIL DE CIRC

L’Aula Infantil de Circ és un espai pensat per descobrir i apropar als més petits i petites al món del circ. Es presenten les tècniques artístiques a través de jocs d’equilibris, de coordinació, de manipulació d’elements i d’expressió corporal.

Les sessions son pràctiques, tot coneixent les tècniques que composen el circ a partir d’activitats grupals i lúdiques. Fent un tastet de l’acrobàcia de terra i piràmides, teatre i clown, les xanques de tap, el rola bola, la bola d’equilibri i slackline, trapezi fix i teles (amb nuset), mocadors, anelles, pilotes i plat xinès.

AULA JUVENIL DE CIRC

L’Aula Juvenil de Circ ofereix formació a través del circ i les arts de carrer, amb la intenció d’oferir continuïtat als nens i nenes de l’aula infantil i oberta a tots aquells nois i noies que tinguin interès en descobrir el conjunt de disciplines circenses.

S’introdueixen a nivell inicial les modalitat de circ de: acrobacia de terra i minitramp, expressió corporal – clown, xanques altes, monocicle, bola d’equilibris, carioques, pilotes, masses, diàbolo i anelles, trapezi fix, cèrcol i teles.

Les classes donen més rellevància a la part física i creativa,fomentant processos d’expressió, comunicació i creació, buscant la interrelació de les diferents tècniques.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

A %d blogueros les gusta esto: