AULA JUVENIL D’AERIS – BANYOLES

TALLERS REGULARS D’AERIS

ESPAI DE DIVERSIÓ, FORMACIÓ I EDUCACIÓ A TRAVÉS DEL CIRC

L’ Aula Juvenil d’Aeris, és un espai creatiu i artístic per descobrir i apropar els i les joves a les modalitats de teles, corda, trapezi fix i cèrcol. L’alumnat tria si vol practicar un xic de cada disciplina aèria o bé especialitzar-se en aquella que més li agradi.                               

Es practiquen dinàmiques de circ i jocs teatrals, estiraments i escalfaments específics tant a terra com a sobre l’element i l’aprenentatge de figures, pujades, caigudes i com les podem enllaçar. En un ambient segur, on tothom s’ajuda en el desenvolupament dels exercicis.

Es busca potenciar l’autonomia del grup, la creativitat i l’esperit crític. Amb l’objectiu de divertir-nos i gaudir d’un repte diferent i molt atractiu des d’on aprendre, crear, descobrir i desenvolupar habilitats físiques i artístiques i alhora aptituds personals i socials.

Durant el curs es creen coreografies i espectacles que després es mostren en esdeveniments culturals del territori i/o en espectacles que s’organitzen amb la intenció de que els i les joves comparteixin procèsos de creació i visquin l’experiència i l’aprenentatge que s’adquireix en escena.

Ens organitzem amb grups petits, segons les edats de les nenes i nens, els seus interessos personals i els processos d’aprenentatge/nivells de cada un/a.

INFORMACIÓ GENERAL:

  • PERÍODE DE L’ACTIVITAT:  d’octubre a juny (36 sessions/grup)
  • DATA D’INICI: DLL 6 d’octubre / DIJ 9 d’octubre
  • EDATS: Nois i noies d’ESO i BAT
  • ESPAI: A concretar (equipament de Banyoles)
  • GRUP DILLUNS de 18’30h a 20’30h
  • GRUP DIJOUS DE 16’30h a 18’30h
  • PREUS: 1 sessió a la setmana 35€/mes 2 sessions a la setmana 62€/mes

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

T’ANIMES A PROVAR DE NO TOCAR DE PEUS A TERRA? ENFILA’T AMB NOSALTRES AMB UN REPTE DIFERENT I BEN DIVERTIT!

T’HI ESPEREM!

A %d blogueros les gusta esto: