ENCIRCA’T

Casal d’Estiu

PROJECTE D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE – UN SALT AL CIRC

VIU L’ESTIU A RITME D’ARTISTA

Hi havia una vegada, un circ!

Organitzem la nova edició d’Encirca’t, el Casal d’Estiu mes atrevit de tots! Una proposta de lleure al voltant del món de l’espectacle.

L’objectiu és gaudir, tot provant les disciplines pròpies del circ (malabars, equilibris, acrobàcies i minitramp i aeris) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, espectacles, vestuari). Des de la descoberta i la no competició, potenciant la creativitat i la imaginació artística. Sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són la convivència, jocs de coneixement i de cooperació, tallers expressius, manualitats, gimcanes, sortides i aigua.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, amb nous reptes i sorpreses cada setmana, una motivació grupal que ens posarà objectius del tot sorprenents.

Els divendres són un dia especial, fem actuacions! Durant la setmana prepararem petits shows del que més ens ha agradat, combinant tombarelles, salts, piruetes amb les teles i els trapezis, monocicle, diàbolo… en fi, el que prefereixi cadescú, o també petites historietes amb teatre i clown. Un espai de rialles, admiració i sorpreses, acompanyat de mostres d’artistes professionals de circ.

Viu l’estiu amb circ!

TOTA LA INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

La edició Encirca’t 2023 s’organitza en dues propostes similars, una per a la població de Banyoles, a l’Escola del Pla de l’Ametller i l’altre per a la població de Montagut i oberta a tot el Zer Llierca, a l’escola Mont Cos.

Informació específica i formularis d’inscripció, de cada casal, segons la zona:

A %d blogueros les gusta esto: