CIRC A L’ESCOLA

Un Salt al Circ, es trasllada a les escoles d’educació infantil i primària del territori amb l’objectiu d’apropar el circ a tots els nens i nenes i de potenciar l’àmbit psicomotriu i relacional de l’alumnat.  Ho fem a través d’una proposta extraescolar des d’on fer un tastet de les tècniques més atractives del circ: malabars, aeris (teles i trapezi), acrobàcia, equilibris sobre objectes i clown.

L’activitat es realitza un dia a la setmana, amb sessions d’una hora de durada durant l’espai de menjador (majoritariment) i el curs acaba amb un espectacle obert a família i escola.

Treballem a través del joc, el moviment i l’expressió corporal.Amb aquesta experiència entre educativa, esportiva i artística, els infants desenvolupen capacitats físiques, la creativitat i la consciència corporal, tot crant un context des d’on reforçar  valors com l’esforç, la confiança, la participació, la solidaritat i l’empatia.

Si voleu més informació o proposar una escola per a realitzar un extraescolar de circ, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

A %d blogueros les gusta esto: