CIRC AMBULANT

ESPECTACLES I TALLERS A MIDA

La intenció del Circ Ambulant de l’entitat és consolidar la relació d’Un Salt al Circ amb la població i equipaments de la comarca.


TALLERS

Tallers de caràcter infantil i familiar per practicar amb els aeris, els malabars i els equilibris sobre objectes, amb diversos racons de circ pensats per divertir a grans i petits.

Amb l’objectiu de compartir un espai proper a l’abast de tothom, acostant i donant a conèixer el circ. Disenyats per practicar amb el material, intercanviar experiències, divertir-nos i passar una bona estona.

Sovint els tallers s’acompanyen d’activitats d’Animació Sociocultural o infantil com racó de pintar cares, racó de punteria, racó de bombolles gegans de sabó o manualitats plàstiques.


ESPECTACLES

Espectacles de mig format o en format cabaret pensats per a públic familiar, tot oferint presentacions professionals d’artistes de circ, normalment per acompanyar i fer més complerts els tallers de circ.

Des de l’Aula, s’aprofiten els esdeveniments que s’organitzen, per presentar un espai on l’alumnat pugui mostrar les seves creacions.

A %d blogueros les gusta esto: