CIRC I FORMACIÓ

TALLERS REGULARS – DE SETEMBRE A JUNY

En les activitats de l’Aula de Circ, ens organitzem amb grups petits, segons les edats, els interessos personals i els processos d’aprenentatge/nivells de cada un/a.

Durant el curs, creem coreografies i espectacles que després es mostrem en esdeveniments culturals del territori i/o en els espectacles de fi de curs, que s’organitzen amb la intenció de comartir procèsos de creació i viure l’experiència i l’aprenentatge que s’adquireix en escena.

MODALITATS I CLASSES

AULA INFANTIL DE CIRC

Espai pensat per descobrir i apropar als més petits/es al món del circ. Es presenten les tècniques artístiques a través de jocs d’equilibris, de coordinació, de manipulació d’elements i d’expressió corporal.

Les sessions son pràctiques, a partir d’activitats grupals i lúdiques. Fent un tastet de l’acrobàcia de terra i piràmides, teatre i clown, xanques de tap, rola bola, pedalets, bola d’equilibri i slackline, trapezi fix i teles, mocadors, anelles, cintes, pilotes i plat xinès.

AULA JUVENIL DE CIRC

Amb la intenció d’oferir continuïtat als nens/es de l’Aula Infantil i obert a tots aquells nois/es que hi tinguin interès. Les classes donen més rellevància a la part física i creativa, fomentant processos d’expressió, comunicació i creació, buscant la interrelació de les diferents tècniques de circ.

Es treballen les modalitat de: acrobacia de terra i minitramp, expressió corporal – clown, xanques altes, monocicle, bola d’equilibris, carioques, pilotes, masses, diàbolo i anelles, trapezi fix, cèrcol i teles.

AULA INFANTIL D’AERIS

Espai per divertir-nos i adquirir una base tècnica en les modalitats de teles, trapezi fix i cèrcol. Treballem a través de jocs i dinàmiques grupals, tot oferint un espai de seguretat des d’on introduir uns hàbits de treball físics, expressar-nos, compartir i créixer.

Es practiquen la realització de figures simples i d’altres piruetes, creant petites coreografies i desenvolupant la part creativa i artística. Alhora, millorem la posició, la tècnica, l’elasticitat i la resistència.

AULA JUVENIL D’AERIS

Espai on compartir i formar-nos en les modalitats de teles, corda, trapezi fix i cèrcol. Es practiquen dinàmiques de circ i jocs teatrals, estiraments i escalfaments específics tant a terra com a sobre l’element i l’aprenentatge de figures, pujades, caigudes i com les podem enllaçar. En un ambient on tothom s’ajuda en el desenvolupament dels exercicis.

Es busca potenciar l’autonomia del grup, la creativitat i l’esperit crític. Compartim una estona pensada per crear, aprendre, desenvolupar habilitats físiques i artístiques i alhora aptituds personals i socials.

A %d blogueros les gusta esto: