QUI SOM?

ASSOCIACIÓ CULTURAL UN SALT AL CIRC

EQUIP:

Els/ les membres d’Un Salt s’han format en l’àmbit educatiu i/o artístic, entorn l’educació, els serveis a la comunitat i en diverses tècniques circences. Durant l’estiu, es sumen a l’equip monitors i monitores de lleure.

HISTÒRIA:

L’Assocaició neix el març de 2015 a Banyoles. Es forma per l’interès d’un grup de joves d’impulsar un espai de trobada i de pràctica de circ a Banyoles.

En aquests cinc anys de projecte, s’han anat diversificant les activitats que s’organitzen tot oferint continuitat a les propostes de circ, aconseguint així millors resultats, adquirint experiencia i millorant el projecte formatiu a través del circ i la qualitat dels diferents tallers.

LOCALITZACIÓ:

Ens trobareu a la NAU D’ASSAIG al C/Barcelona nº93 a Banyoles (La Farga).

Un Salt al Circ s’ubica a Banyoles i dinamitza les seves activitats al municipi del Pla de l’Estany, amb coordinació i xarxa amb els serveis i tècnics del territori. Va iniciar-se com una proposta pionera a la zona i poc a poc ha anat sumant participants al projecte, definint així els grups d’usuaris i el conjunt d’activitats que s’organitzen.

Actualment el projecte es desplaça amb tallers regulars de Circ i Formació i/o de Circ a l’Escola a les poblacions de Porqueres, Serinyà, Cornellà del Terri, Besalú, Olot, Lladó i Figueres.

Dinamitzem les diferents activitats en espais municipals o en conveni amb equipaments educatius del territori.

CONTACTE

Adreça electrònica: unsaltalcirc@gmail.com

Telèfons de contacte: Trucades o bé whatsapp

  • Marina Busquets: 609735397
  • Pako Yesares: 689504613

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

A %d blogueros les gusta esto: